Spelsajten nr 1

En blogg om spel på nätet

Betting och spel online

Betting eller på svenska vadslagning lockar dagligen många spelare till online spel, underhållning och spänning. De allra flesta spelsajter erbjuder vadslagning på en rad olika sporter, som till exempel fotboll, hockey, basket med mera. Den som älskar betting måste ha koll på sina odds, och vilka spelsajter som erbjuder den allra bästa oddsen. Det är nog inte alla som vet vad odds är, enkelt förklarat så är odds proportionen mellan insats och vinst. Allra oftast så är det en bookmaker eller ett spelbolag som sätter oddsen. Vid vadslagning om man stöter på låga odds, då är det stor sannolikhet att en viss sak inträffar, utdelningen är då lågt. Men om en match har hög odds, då är det en liten sannolikhet att det inträffar, men om det gör det blir vinsten stor.

Betting har funnits nästan lika länge som människan, då man alltid har slagit vad. Pengar inte alltid varit inblandad utan man har slagit vad för att bevisa att man först och främst har rätt. Bevis på betting finns från antiken i både Grekland och Rom. I Grekland handlade det främst om sportsbetting medan i Rom var man brutalare. I Rom handlade vadslagningen till exempel om vilken gladiator som skulle överleva den uppgjorda striden.

Betting live är för alla

 

Betting och liveodds

Liveodds är det nya fenomenet inom betting och sport. Odds finns nämligen i två olika former, fasta och rörliga. Den fasta är för bestämt av spelbolagen och ändras inte. De rörliga oddsen ändras kontinuerligt under matchens gång. Detta livar upp spelet ytterligare och tillför ännu mer spänning. Som spelare har man väldigt många olika spelalternativ, som till exempel vem som kommer att göra första målet, antalet hörnor under första halvlek med mera. Tack vare alla online spelsajter kan man dessutom sitta i soffan och placera sina vad genom mobilen, datorn eller surfplattan. Det har aldrig varit enklare att spela!